Hizi Hair opent twee nieuwe vestigingen

Datum: oktober 2, 2012

September 2012 was opnieuw een expansiemaand voor Hizi Hair. De keten die gericht is op klantbeleving in de kapsalon vestigde een eigen salon in de Vinexwijk Oosterheem in Zoetermeer. Tegelijk kwam er een Hizi Hair-franchisevestiging bij in IJsselstein aan de Utrechtsestraat 56, gerund door een nieuwe franchiseneemster, Sanne Baartmans. Hizi Hair heeft nu 58 salons, waarvan 41 in franchise. In oktober opent de 59e kapsalon in Amersfoort.

Saskia Lips, Algemeen Directeur van Hizi Hair: ‘Tot nu toe openen al onze vestigingen boven begroting, dus het enige wat onze groei kan remmen, zijn het gebrek aan goede locaties en de druk die groei geeft op de interne organisatie. Als er zich natuurlijk een mooie gelegenheid voordoet voor een overname van een keten, zullen we die niet laten liggen, maar niets moet.’

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_2_oktober_2012.htm#hizihair

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.