Hizi Hair opent nieuwe vestiging

Datum: november 14, 2012

Hizi Hair opent haar vierde nieuwe vestiging dit jaar. Na Loosduinen, Zoetermeer en IJsselstein, is er nu gekozen voor een locatie aan het nieuwe Eemplein in Amersfoort.

Saskia Lips, Algemeen Directeur van Hizi Hair:”Het is duidelijk dat ons concept, dat van een kappersbezoek een betaalbare luxe maakt, aanslaat. Zolang onze vestigingen boven begroting scoren, laten we geen kansen liggen. De verhuurders denken op dit moment goed mee met de ondernemers die nog wel willen, durven en kunnen en dat schept mogelijkheden.”

Hizi Hair heeft nu 59 salons, waarvan 41 in franchise. De 60e vestiging staat gepland voor begin 2013, in Dordrecht.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_13_november_2012.htm#hizihairfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.