Hizi Hair groeit door

Datum: juli 24, 2012

Tegen de algemene trend in blijft Hizi Hair groeien. De nieuwste in de rij is een salon in Den Haag Loosduinen op 11 juli jongstleden. Algemeen directeur Saskia Lips: “Als je onderscheidend bent, ontstaan er net nu kansen voor goede ondernemers. Door het overaanbod op de vastgoedmarkt worden er mooie locaties aangeboden. Ook kun je in deze tijden de beste medewerkers aantrekken.”

De kappersformule wil de groei doorzetten. “Wij hebben nu 40 franchisevestigingen en 16 eigen filialen en we plannen nog 4 openingen dit jaar, exclusief overnames. Vanuit de huidige positie in de markt is er binnen de organisatie een groot vertrouwen in de toekomst. Hizi Hair is gezond en ambitieus”, aldus Lips.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_24_juli_2012.htm#hizihair_start

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.