Het Nationale Franchise Congres: 4 oktober

Datum: juni 12, 2012

Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Thema van het congres is ‘verandering’. Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.

“Wij zijn erg verguld met Jort Kelder, hij is bekend om zijn uitgesproken standpunten en zijn goede analytisch vermogen”, aldus congresorganisator Tom Barten van First Formula. “Hij is als geen ander in staat om met een combinatie van gevatte en humorvolle opmerkingen de discussie in goede banen te leiden.”

Tijdens het congres gaat Kelder in gesprek met vier gerenommeerde franchisegevers. Tussen deze gesprekken door vinden de ronde tafelgesprekken plaats: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

Bron: Denationalefranchisegids.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.