Heropening vernieuwd Novotel Den Haag World Forum

Datum: mei 28, 2012

Vorige week is het volledig gerenoveerde Novotel World Forum Den Haag officieel geopend door locoburgemeester Marjolein de Jong van Den Haag. In de afgelopen 6 maanden onderging het hotel een complete metamorfose, waarmee het klaar is voor de ontvangst van het groeiend aantal internationale congresgasten van het World Forum. Met de renovatie heeft het Novotel, dat onderdeel is van Accor Hotels, zijn 216 kamers, de lobby en bar een geheel eigentijds karakter gegeven.

De renovatie startte in december vorig jaar met de volledige vernieuwing van de 216 hotelkamers. Deze werden omgebouwd naar het nieuwe internationale Novotel Next Up ontwerp. Een modern, ergonomisch design waarin ruimtelijkheid en comfort centraal staan. Alle kamers zijn voorzien van WiFi en ADSL. In maart van dit jaar begon de renovatie van de begane grond van het Novotel.v.l.n.r.: Marjolein de Jong - locoburgemeester Den Haag, Krijn Taat - general manager Novotel Den Haag World Forum, Caro van Eekelen - algemeen directeur Accor Hotels Nederland Onder leiding van architect Bart Jan den Bieman van FAB Architecture, werden de lobby en de bar totaal vernieuwd waardoor een moderne ambiance is gecreëerd. De zitbanken en verrassende plantdecoraties maken van de begane grond van het hotel een ware loungeplek.

Samen met het World Forum beschikt Novotel Den Haag World Forum, dat is gelegen in de groeiende Internationale Zone van Den Haag, over 21 zalen waarmee moderne vergadermogelijkheden worden geboden aan gezelschappen van 10 tot 2163 personen.

In Bar@Novotel kan iedereen binnenlopen voor een drankje of iets te eten. Dankzij gratis WiFi is het bovendien mogelijk om hier e-mail te checken en te werken. In het sfeervolle restaurant Pangea kunnen gasten genieten van een lunch of diner.

Interieur NovotelAlle Nederlandse Novotels EarthCheck gecertificeerd
Naast de heropening van het Novotel Den Haag World Forum viert Novotel ook het feit dat met de EarthCheck-certificering van dit Haagse Novotel, nu alle Novotels in Nederland dit internationale certificeringkeurmerk voor duurzaam reizen en toerisme mogen dragen.

“De afgelopen jaren heeft Accor Hotels veel geïnvesteerd in de renovatie van zijn hotels. De grootschalige renovatie van de Nederlandse Novotels is met de heropening van Novotel Den Haag World Forum afgerond. Alle 9 Novotels in Nederland zijn nu voorzien van een compleet vernieuwde moderne en comfortabele omgeving, waar wij met trots onze zakelijke en toeristische gasten kunnen verwelkomen”, aldus Caro van Eekelen, algemeen directeur Accor Hotels Nederland.

Bron: Accor Hotels Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.