Heropening Spar Bijlsma in Garijp

Datum: november 6, 2012

Op donderdagochtend 1 november vond de heropening plaats van de uitgebouwde en compleet gemoderniseerde Spar in Garijp. Begin dit jaar vierden Siep en Jellie Bijlsma hun 25-jarig jubileum als ondernemer in Garijp. In Garijp, een dorp in de gemeente Tytsjerksteradiel, staat de Spar en het ondernemersechtpaar goed bekend. Dankzij hun actieve instelling en klantvriendelijke benadering slaagden zij er – ondanks de kleine en gedateerde buurtwinkel – steeds weer in hun klanten en omzet vast te houden.

Intussen was de Spar echter echt aan vernieuwing toe en toen eenmaal het besluit gevallen was, is van de gelegenheid gebruikgemaakt de winkel uit te breiden door de aanwezige magazijnruimte bij de winkel te trekken en een nieuw magazijn aan te bouwen. Tijdens het eerste gedeelte van de verbouwing konden de inwoners van Garijp voor hun boodschappen nog bij Spar Bijlsma terecht. De laatste dagen moest de winkel dicht omdat alles leeggemaakt moest worden om de indeling aan te passen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#sparfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.