Heropening na brand GroenRijk Middelburg

Datum: juni 25, 2012

Op 28 juni wordt GroenRijk Middelburg, na een tijdelijke sluiting van bijna 3 maanden, heropend. Het tuincentrum moest na een kleine brand op 5 april, maar met roet- en rookschade als gevolg, het gehele voorjaar gesloten worden. Het tuincentrum, aan de Mortiereboulevard, is leeggehaald. Michiel Bleijenbergh en Gilbert Geldof, franchisenemers van het tuincentrum, hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt de winkel te voorzien van een nieuwe winkelrouting, de actuele huisstijlelementen, een vernieuwde pui en om een snijbloemenafdeling te implementeren in de entree van het vernieuwde tuincentrum. “Het is goed om te zien dat deze GroenRijk-franchisenemers samen met hun team ‘echt de koe bij de horens hebben gevat’ en op een zelfstandige wijze met hun opgedane ervaring in de markt en kennis van de formule GroenRijk hier in een tijdsbestek van amper 8 effectieve weken deze GroenRijk heropenen”, aldus Nico Koppenol, hoofd formule GroenRijk. GroenRijk bestaat dit jaar 20 jaar en heeft 46 vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Heropening-bij-GroenRijk-Middelburg.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.