Heropening Doppio Espresso Den Haag

Datum: september 16, 2013

 

De espressobar van Doppio Espresso heeft haar deuren in de Hofstad opnieuw geopend. Na een kleine verbouwing en restyle is de vestiging weer helemaal klaar om Den Haag e.o. van heerlijke koffie, thee, lunch en meer te voorzien. Een jaar geleden opende de vestiging haar deuren aan de Turfmarkt op een van de mooiste plekjes van Den Haag. Nadat de franchisenemer ermee stopte, heeft Doppio Espresso de zaak in eigen beheer genomen en besloten door te gaan omdat ze geloven in de plek en Den Haag een erg mooie stad is voor een Doppio Espresso vestiging. “Uit de enthousiaste reacties van de inwoners van Den Haag is gebleken dat ze erg blij zijn met een Doppio vestiging in de buurt. Dit heeft ons doen beslissen de deuren open te houden en onze gasten te blijven verblijden met goede koffie.” Den Haag is een stad met koninklijke allure, een bijzonder tintje dat in de gehele stad is terug te vinden. Sinds de komst van Doppio Espresso heeft zelfs de koffie een koninklijk tintje.Doppio Den Haag

Als je de zaak binnenloopt, waan je jezelf in Italië. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Het terras is perfect om de eerste zonnestralen op te vangen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Ook voor gebak, rijkelijk belegde broodjes en sappen kan men bij Doppio Espresso terecht.

Passie en beleving zijn uitgangspunten bij Doppio Espresso. Geen saai kopje koffie in een stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Doppio Espresso wil een unieke plek creëren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een rustgevende ruimte waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Maar ook voor medewerkers van nabijgelegen bedrijven is het een ideale plek om even snel een broodje en koffie te halen.

Doppio Espresso is vijf jaar geleden in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Doppio Espresso legt de focus op kwaliteit en innovatie. De franchisenemers en baristi worden opgeleid in het eigen opleidingscentrum in Joure. Daarnaast werken ze vanuit dit opleidingscentrum aan de ontwikkeling van het concept, zodat ze gasten blijvend kunnen verrassen met superieure koffie-innovaties en buitengewone momenten.

Om de nieuwe start met de inwoners van Den Haag en omgeving te vieren, heeft Doppio Espresso Den Haag diverse leuke acties. De officiële heropening wordt vrijdag 4 oktober gevierd met een gratis cappuccinodag om iedereen kennis te laten maken met de heerlijke smaken van Doppio Espresso.

Doppio Espresso Den Haag
Turfmarkt 16
2511 CA Den Haag

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.