HEMA opent vestiging in Hattem

Datum: juli 26, 2012

Op dinsdag 31 juli opent de nieuwste HEMA van Nederland haar deuren aan de Kerkstraat in Hattem. De winkeloppervlakte bedraagt 300 m². “Klanten kunnen bij deze HEMA terecht voor onder andere dameskleding, kinderkleding, schrijfwaren en voorverpakte koek en snoep. Voor het afdrukken van foto’s beschikt de winkel over een fotokiosk en online bestellingen via hema.nl kunnen worden opgehaald in ons filiaal”, vertelt filiaalmanager Christine Koch.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/HEMA-opent-vestiging-in-Hattem.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.