Hema opent speciaalzaken

Datum: november 6, 2012

Winkelketen Hema wil blijven groeien door in Nederland speciaalzaken te openen. Dat zegt directeur Ronald van Zetten tegen Het Financieele Dagblad.

De groei van Hema in het buitenland verloopt moeizaam en Nederland is de laatste jaren steeds voller gezet met kleinere winkels. De speciaalzaken zijn de nieuwe troef van het bedrijf.

Volgens Hema directeur Ronald van Zetten is het bedrijf in Nederland nog lang niet uitgegroeid. De directeur is niet bang dat de versplintering van de formule in winkels met verschillende assortimenten tot verwarring zal leiden bij de klant, zegt hij in het FD.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#hemafranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.