HEMA opent 3 nieuwe vestigingen

Datum: september 17, 2012

Op dinsdag 11 september opende HEMA een 2e vestiging in Soest. Deze vestiging bevindt zich aan de Soesterbergsestraat. “Bij HEMA Soest Zuid kan de klant onder andere terecht voor kinderkleding, persoonlijke verzorging, huishoudartikelen, gordijnen en voorverpakte koek’’, vertelt Helma Traa. Naast de opening in Soest heeft HEMA op woensdag 5 september haar deuren geopend aan de Laarderweg in Eemnes en op donderdag 6 september opende HEMA haar deuren aan de Ackershof in Pijnacker.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/HEMA-opent-3-nieuwe-vestigingen.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.