HEMA is het meest onmisbare merk

Datum: december 9, 2012

HEMA staat op de 1e plaats in de lijst van 100 Onmisbare Merken, meldt FashionUnited. Dat blijkt uit onderzoek van European Institute for Brand management (EURIB) onder 1000 consumenten. In het onderzoek staat de zogenoemde ‘onsmisbaarheidsscore’ centraal. Dat is het percentage respondenten dat het jammer vindt als een merk komend jaar van de markt verdwijnt. Behalve HEMA komen er nog 3 kledingbedrijven in de lijst voor. Warenhuisketen V&D staat op de 14e plek, gevolgd door C&A op de 26e plek en H&M op de 96e plek. In de lijst van onmisbare modemerken onder vrouwen scoort C&A het hoogst, gevolgd door H&M en Zeeman.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://www.franzine.nl/2012/49.html#hema

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.