Heeft u al gereageerd op het wetsvoorstel franchise?

Datum: januari 30, 2019
De deadline om te reageren nadert. De einddatum van de consultatie is donderdag 31 januari a.s. Als u wel heeft gereageerd, dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen.

Uw reactie is van groot belang. In deze fase van de wet moeten we zoveel mogelijk argumenten, praktijkervaringen en suggesties aandragen om de schadelijke elementen uit de wet te krijgen en te verbeteren. Het beoogde doel om te voorzien in een goede en evenwichtige relatie tussen franchisegever en franchisenemer wordt weinig in acht genomen.

Dit is dan ook het moment om uw stem te laten gelden! Om u te ondersteunen, ontvangt u hierbij 2 versies (in Word) van een mogelijke reactie richting het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK).

U kunt kiezen tussen de uitgebreide versie en de korte versie. Uiteraard staat het u vrij te knippen en te plakken en op uw eigen briefpapier in te sturen. Verder kunt u verwijzen dat u zich aansluit bij de visie van de NFV.

Het wetsvoorstel zoals deze er nu ligt brengt grote zorgen met zich mee en hoe meer stemmen vanuit de franchisegevers hoe beter! 

Aanstaande donderdag dienen wij vanuit de NFV onze gedetailleerde reactie in. 

Reageren
Ga naar de pagina van de internetconsultatie wet franchise.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.