Hampshire Hotel Fitland in Helmond opent de deuren

Datum: september 30, 2013

Van alle gemakken voorzien, dat is Hampshire Hotel – Fitland Helmond. Het is gevestigd in het moderne, multifunctionele complex Fitland XL Helmond Suytkade. Het hotel heeft 115 comfortabele kamers, die allemaal voorzien zijn van gratis Wi-Fi en climate control. In het complex zijn diverse andere faciliteiten aanwezig, zoals het culinair verrassende Green Egg barbecue restaurant ‘Op Suyt’, beauty- en wellnessresort ‘Wellness Helmond’ en een bowlingcentrum met tien banen. Gasten hoeven zich dus geen seconde te vervelen.

Luxe Wellness in Brabantse Peel       Van alle gemakken voorzien, dat is Hampshire Hotel – Fitland Helmond.

Beauty- en wellnessresort ‘Wellness Helmond’ is evenals Hampshire Hotel – Fitland Helmond gevestigd in het multifunctionele complex Fitland XL Helmond Suytkade. Een modern, luxe ingerichte wellness met een breed aanbod aan faciliteiten: binnen- en buitenbad, Turks stoombad, jacuzzi, sauna en een wellnessrestaurant. Hotelgasten kunnen voor een gunstig tarief van de wellnessfaciliteiten gebruik te maken. 

Centraal gelegen zakencentrum

Hampshire Hotel – Fitland Helmond is bijzonder gunstig gelegen in de provincie Brabant en is daarom een perfecte uitvalsroute voor wie zaken in deze regio doet. Het hotel ligt op vijf minuten lopen van het Centraal Station en is uitstekend bereikbaar met de auto via de A67 en A270. Hampshire Hotel – Fitland Helmond beschikt over twintig boardrooms en vijf  vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, Wi-Fi en audiovisuele apparatuur en hebben een capaciteit van 8 tot een paar honderd personen. Een totaalpakket aan diensten is mogelijk, van vergadering tot congres.  

Over Hampshire Hotels

Met ruim tachtig hotels is Hampshire één van de grootste hotelondernemingen van de Benelux. De portefeuille van de hotelonderneming omvat hotels in Nederland, België en westelijk Duitsland in de categorieën drie, vier en vijf sterren. De hotels zijn gesitueerd op uiteenlopende locaties, van centraal gelegen stadshotels tot hotels die midden in de natuur liggen. Onder de hotels van Hampshire Hospitality is een aantal bijna iconische hotels te noemen, zoals het statige Hotel American en The Manor Hotel in Amsterdam, het Designhotel in Maastricht en het Oranje Hotel in Leeuwarden. Hampshire voert tevens het merk Brasserie FLO. 

Hampshire Hotel Fitland – Helmond ‘Suytkade’

Adres: Scheepsboulevard 2 5705 KZ Helmond
Website: www.fitlandhotelhelmond.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.