Halfords roept Service Best International uit tot Leverancier van het jaar

Datum: december 16, 2013

Service Best International is tijdens de jaarlijkse leveranciersdag van Halfords op woensdag 11 december uitgeroepen tot Leverancier van het Jaar 2013. Service Best – groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires – behaalde deze titel vanwege de uitstekende prestaties op het gebied van omzetontwikkeling, marge en innovatiekracht. Pascal van Steen en Ronald de Reus hebben namens Service Best de speciale oorkonde en bloemen in ontvangst genomen.

Wim Braafhart, Marketing Manager Halfords: “Partnerschap is erg belangrijk voor ons. Door intensief samen te werken met onze leveranciers bereiken we beiden een sterkere positie. Juist nu, in een tijd waarin de consument steeds meer vraagt en verwacht, is het bundelen van onze krachten essentieel. Service Best deelt deze visie en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer sterke en betrouwbare partner.”

Service Best is zeer verheugd met deze onderscheiding. “Juist in deze economisch moeilijke en uitdagende tijden geeft deze uitverkiezing ons de erkenning én de bevestiging dat we als organisatie op de juiste koers zitten bij de uitvoering van onze leveranciersrol en een toenemende synergie binnen de totale keten weten te realiseren”, aldus Peter Zwanenburg, Algemeen Directeur van Service Best International BV.

Naast de titel en de daarbij horende oorkonde ontving Service Best een cheque ter waarde van € 1.000,-, te besteden aan een goed doel naar keuze. Service Best doneerde de cheque aan Stichting DaDa, een stichting die zich al ruim elf jaar inzet om een ziekenhuisverblijf voor kinderen aangenamer te maken. Halfords is uiteraard verheugd via Service Best bij te kunnen dragen aan deze waardevolle stichting.


Service Best International

Service Best, groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires, werd opgericht in 1954 en groeide door de jaren heen uit tot een internationaal opererende onderneming. Met een slim doordacht assortiment van ruim 10.000 artikelen is Service Best een toonaangevende speler op de markt. Naast groothandel, is Service Best adviseur op het gebied van schapmanagement, assortiment- en presentatie.

Halfords – Alles voor auto en fiets

Halfords is specialist in fietsen, fiets- en autoaccessoires, navigatie- en caraudio systemen. Hiermee biedt Halfords kant en klare oplossingen die gericht zijn op een brede mobiliteit van auto en fiets, maar ook motor en scooter. Elke Halfords winkel biedt een eigen fietswerkplaats voor service en reparatie. Op de webshop van Halfords is daarnaast het gehele assortiment direct te bestellen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.