HAL neemt optiekketen Het Huis over

Datum: juni 3, 2012

HAL Trust meldt via dochteronderneming Brilmij Groep optiekketen Het Huis te hebben overgenomen van Hans Anders Retail Group. Het Huis beschikt in Nederland over 89 winkels en heeft partnerovereenkomsten met 18 individuele winkels die onder dezelfde naam actief zijn. In 2011 behaalde de keten, met ongeveer 350 werknemers in dienst, een omzet van rond de 33 miljoen euro. Brilmij, voor 99% in handen van HAL, beschikte al over 277 winkels onder de merknaam Pearle en 166 winkels onder de merknaam Eyewish Groeneveld. De afronding van de overname hangt nog af van goedkeuring door de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/HAL-Pearle-neemt-optiekketen-Het-Huis-over.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.