GroenRijk opent vestiging in Nunspeet

Datum: mei 9, 2012

De familie Segers heeft de beslissing genomen om franchisenemer te worden van de formule GroenRijk en het sinds vorig jaar gesloten tuincentrum aan de Waterweg in Nunspeet nieuw leven in te blazen. Focke Segers is al 28 jaar in de tuinbranche werkzaam. Na jaren in dienst te zijn geweest van tuincentrum Overvecht, is nu de tijd aangebroken om als zelfstandige aan de slag te gaan samen met zoon Stephan. Sinds 5 jaar is hij werkzaam bij een GroenRijk-vestiging. De planning is dat GroenRijk Nunspeet na een renovatie op 23 augustus haar deuren opnieuw opent voor de klant.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/GroenRijk-opent-vestiging-in-Nunspeet.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.