Groei van Used Products zet door

Datum: augustus 15, 2013

De franchiseorganisatie Used Products is opnieuw uitgebreid met een aantal vestigingen. De nieuwste winkels zijn gevestigd te Vlaardingen en Zeist, maar ook in Amsterdam-Noord staat er een vestiging op het punt om open te gaan. Dat is in Amsterdam al de vierde vestiging en de vijfde zal snel volgen, in Osdorp. In totaal zijn er nu 51 Nederlandse filialen.

Ook in België blijft de formule groeien, inmiddels zijn er 5 winkels en de zesde zal zeer binnenkort van start gaan. Used Products zal de expansie tevens doorzetten naar Duitsland, alle voorbereidingen zijn getroffen en de verwachting is dat de eerste Duitse winkel zeer spoedig zal starten.

Groei van Used Products zet door 

De organisatie

Used Products is een franchise-organisatie die gespecialiseerd is in de in- en verkoop van tweedehandse duurzame producten. Ze zijn opgericht in 1997 met een eerste winkel in Alkmaar, Noord-Holland. Al snel opende er een tweede filiaal en daarmee waren de eerste stappen gezet naar de succesvolle franchiseformule die het nu is.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.