GooodyFooods en Natuurwinkel aanwezig op Onderneem ’t

Datum: april 12, 2012

GooodyFooods en Natuurwinkel, de twee winkelformules van Wessanen Benelux, de grootste leverancier van biologische voeding in de Benelux, zijn dit jaar aanwezig op de Franchise- en Formulebeurs Onderneem ‘t! Deze beurs waar formule en ondernemer elkaar ontmoeten, vindt vandaag en morgen plaats bij Intres in Hoevelaken. GooodyFooods en Natuurwinkel zijn te vinden op standnummers 38 en 40.

Kennismaking
Bezoekers kunnen tijdens de beurs kennis maken met beide eigentijdse franchiseformules binnen de natuurvoeding. Jeremy Deacon, Managing Director Wessanen Benelux, licht toe: “GooodyFooods en Natuurwinkel opereren in een markt die volop in beweging is en waarin wij al ruim dertig jaar actief zijn. Onze ondernemers kunnen rekenen op een brede ondersteuning van logistiek tot marketing, en van assortimentsbeleid tot promotie. Om de verdere uitrol van beide formules verder vorm te kunnen geven, zijn wij continue op zoek naar enthousiaste, gedreven ondernemers. Ondernemers die zich net als wij willen inzetten voor het bereikbaar maken van biologische voeding voor iedereen.” 

Openingstijden Franchise- en Formulebeurs Onderneem ‘t! 
Vrijdag 13 april 11.00 – 17.00 uur 
Zaterdag 14 april 10.00 – 16.00 uur 
Voor meer informatie: kijk op www.ikwordondernemer.nl 

GooodyFooods mikt op de groeiende groep mensen die bewust omgaan met voeding, maar geen concessies willen doen aan smaak, kwaliteit of aantrekkelijke uitstraling. Zij ontdekken steeds meer dat biologische voeding aan al hun eisen voldoet. Klanten kunnen er zeker van zijn dat wat zij bij GooodyFooods kopen, goed is in de breedste zin van het woord: gegarandeerd biologisch, waar mogelijk fairtrade en zoveel mogelijk van dichtbij. En in een winkelomgeving waarin boodschappen doen ook leuk en inspirerend is. Een goed voorbeeld hiervan is de presentatie van groenten, kazen, vlees en kant-en-klaar producten op aantrekkelijke verseilanden. Net als de presentatie van de ruime sortering zorgvuldig geselecteerde wijnen die de consument vindt in de wijnhoek.

De Natuurwinkel richt zich op de overtuigd biologische consument en kiest heel bewust voor producten die met zorg en aandacht zijn geteeld en altijd geproduceerd worden met respect voor mens, dier en milieu. De producten zijn veelal afkomstig van kleine en bij voorkeur lokale producenten met oorspronkelijke kennis van voeding. In de Natuurwinkel is volop ruimte voor het verhaal achter het product in een frisse, heldere winkel vol tips en informatie.

Bron: Wessanen Benelux

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.