Golden Tulip en Autogrill verlengen succesvolle samenwerking

Datum: februari 22, 2012

Golden Tulip en Autogrill verlengen hun partnerschap voor de vijf Tulip Inn hotel van Autogrill met tien jaar. Bovendien wordt het bestaande AC hotel in Meerkerk gerenoveerd om vanaf half maart officieel als Tulip Inn Meerkerk verder te gaan. Autogrill kiest bewust voor dit strategische partnership vanwege de succesvolle samenwerking van de afgelopen jaren en omdat Golden Tulip een sterk herkenbaar hotelmerk is.

Samenwerking
Haike Blaauw, Vice President Operations van Louvre Hotels Group Benelux en onder andere verantwoordelijk voor Golden Tulip, is zeer enthousiast met deze verlenging en met het toevoegen van een nieuw hotel aan de hotelportfolio. “De vijf Tulip Inn hotels van Autogrill zijn voor zowel de zakelijke markt als de leisure gasten zeer geschikt. Met het nieuwe hotel Tulip Inn Meerkerk zijn we bovendien goed vertegenwoordigd in de regio tussen Oosterhout en Utrecht. In het vijftigste jaar van Golden Tulip is het communiceren van dit goede nieuws extra feestelijk”.

Garantie
Stan Monheim, General Manager van Autogrill Nederland: “De verlenging van de samenwerking met Golden Tulip is belangrijk voor onze groei in de Nederlandse markt en past voor ons in de strategie om samen te werken met internationaal sterke partners. Het is voor ons een bevestiging van de succesvol verlopen samenwerking tot op de dag van vandaag en de wederzijds toegevoegde waarde. Om ons, vanaf half maart, gerenoveerd hotel Meerkerk als zesde hotel toe te voegen onder de vlag van Tulip Inn, is voor ons een garantie voor een succesvolle toekomst”.

Tulip Inn Meerkerk
Het huidige AC hotel in Meerkerk wordt gerenoveerd om aan de eisen van Tulip Inn te voldoen. De kamers worden aan een renovatie onderworpen en ook de meetingzalen worden vernieuwd. Bovendien krijgen de twee restaurants en de bar een grondige opknapbeurt.

Tulip Inn Hotel Meerkerk ligt centraal op de as Utrecht-Breda aan de A27. Het hotel is makkelijk bereikbaar en heeft een centrale, maar toch landelijke ligging. Dé perfecte locatie voor een ontspannen overnachting voor zakelijk of privégebruik. Tevens is er een ruime, gratis parking. De 64 sfeervolle kamers zijn onder meer voorzien van draadloos internet. Het biedt tevens extra ruime executive kamers. Daarnaast heeft het hotel de beschikking over drie ruime vergaderzalen met daglicht, twee restaurants, een bar, twee terrassen en komt er in de vernieuwde situatie onder meer een Starbucks Coffee bij.

Over Louvre Hotels Group & Golden Tulip
Met meer dan 1.000 hotels in 40 landen is Louvre Hotels Group de op een na grootste Europese en wereldwijd de 8ste hotelketen. De keten is eigendom van Starwood Capital Group. Golden Tulip, onderdeel van Louvre Hotels Group, heeft 50 jaar ervaring als franchiseonderneming en heeft hotels in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 200 hotels en een totaal van 27.000 kamers. De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Louvre Hotels Group voert naast Golden Tulip de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyriad Prestige. Louvre Hotels Group is in de Benelux vertegenwoordigd met de merken Golden Tulip en Tulip Inn (55 hotels), Campanile (21 hotels) en Premiere Classe (2 hotels).

Autogrill

Over Autogrill Nederland
Autogrill is de wereldwijde leider in food & beverage en retaildiensten voor reizigers. In Nederland beschikt de groep over verschillende hotels en restaurants langs autowegen. HMS Host, een dochteronderneming van Autogrill, baat hiernaast op de luchthaven Schiphol een groot aantal merken en locaties uit. Het aanbod van Autogrill en HMS Host wordt permanent geoptimaliseerd, mede dank zij de synergie met beschermde en andere gereputeerde merken. Autogrill Group is actief in 35 landen en beschikt over meer dan 5.300 verkooppunten in meer dan 1200 locaties en telt 62.500 medewerkers.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.