GlasGarage opent vestiging in Tilburg Zuid

Datum: mei 2, 2012

Deze maand wordt in Tilburg Zuid een nieuwe GlasGarage geopend, daarmee komt de teller op 110 vestigingen voor de formule. Emiel Baans, franchisenemer van de nieuwe vestiging, vertelt: “Omdat GlasGarage met de meeste verzekeraars samenwerkingsafspraken heeft gemaakt en het grote aantal vestigingen, wordt GlasGarage steeds bekender. Onder de vlag van GlasGarage kan ik mijn bestaande klanten nog beter van dienst zijn en zullen meer mensen profijt hebben van producten en service.” De doelstelling van een netwerk van GlasGarages met landelijke dekking komt dichterbij. “Dat is waar wij ons voor inzetten, overal een GlasGarage dichtbij”, aldus Leo Smid, commercieel directeur van GlasGarage. “Bovendien beschikken wij over meer dan 70 mobiele units om klanten ook ter plekke van dienst te zijn”, besluit Leo Smid.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/GlasGarage-opent-vestiging-in-Tilburg-Zuid.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.