GlasGarage opent 2 vestigingen in Den Haag

Datum: oktober 16, 2012

GlasGarage heeft vorige maand 2 vestigingen in Den Haag geopend. Een vestiging aan de Saturnusstraat in Den Haag centrum van franchisenemer Joost den Elzen. De andere vestiging bevindt zich aan Theems in Den Haag Forepark met als franchisenemer Marco van Wingerde. “Omdat GlasGarage inmiddels met de meeste verzekeraars samenwerkingsafspraken heeft gemaakt en vanwege het grote aantal vestigingen, wordt GlasGarage steeds bekender. Inmiddels hebben wij GlasGarage leren kennen als een zeer professionele organisatie. Onder de vlag van GlasGarage kan ik mijn bestaande klanten nog beter van dienst zijn”, vertelt Joost den Elzen.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/GlasGarage-opent-2-vestigingen-in-Den-Haag.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.