Gezocht: Franchisenemer die fit20 in Assen op de kaart gaat zetten

Datum: december 18, 2013

Passie voor sport en affiniteit met de zakelijke markt? Dit komt bij fit20 samen tot een prachtige kruisbestuiving. Help mensen fit en gezond te worden en te blijven en creëer je eigen bedrijf onder de paraplu van een succesvolle, snelgroeiende franchiseformule.

Mogelijke locatie om te starten in Assen is op de Amerikaweg 2, vlakbij de Mc Donald’s, een punt dat bijna iedereen kent in Assen.

Meer informatie over fit20 vind je in onze formulepresentatie op deze website. Geinteresseerd? Vraag de franchisenemers brochure aan via het online aanvraagformulier.

 

 

Ook voor de steden Leeuwarden en Drachten zijn wij actief op zoek naar ambitieuze franchisenemers. Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met dhr. Jan Piet Broersma van FranchiseFormules.NL. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.