Gert Breman weg bij Fortune hot drinks

Datum: februari 21, 2013

Na een samenwerking van 26 jaar heeft commercieel directeur Gert Breman afscheid genomen van Fortune hot drinks. Ton van der Tang (voorheen financieel directeur), zal nu als algemeen directeur de franchiseorganisatie gaan leiden.

Gert Breman weg bij Fortune

Gert was binnen Fortune verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, de samenstelling van het assortiment en aansturing van de marketing. Ton van der Tang zal deze taken nu verder oppakken en in samenwerking met Formulemanager, Ruud Roelofs gaan uitvoeren. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.