Georgine Schaay nieuwe franchisenemer bij Quickmediator

Datum: februari 14, 2013

Georgine Schaay is de nieuwe franchisenemer bij formule Quickmediator voor de regio Leerdam. Zij is erg enthousiast over Quickmediator. “Ik heb mij goed georiënteerd op de markt en ben er achter gekomen dat Quickmediator de enige grote franchise organisatie is voor mediation. Er zijn veel samenwerkingsverbanden, maar dat zijn allemaal concurrenten van elkaar. Hier heeft de franchisegever er een groot belang bij dat de franchisenemers succes hebben, immers geen omzet voor mij, is ook geen omzet voor de franchisegever. Dus duidelijk een win-win systeem”.

“Ik heb in mijn leven voor vele conflicten gestaan en daar ook vele mensen in bij gestaan. Dus mijn levens en werkervaring komen nu zeer goed van pas bij Quickmediator. Het blijkt ook dat de formule goed is, want ik heb nu al de eerste opdrachten binnen via Quickmediator. Het is niet alleen een organisatie met een hele goede backoffice zowel juridisch als op mediationgebied, maar duidelijk een zeer sterke marketing organisatie”.

“Ik zie een zeer mooie toekomst voor mij en mijn klanten, dit is wat ik wil!”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.