Gelukkige winnaar Peugeot 107 bij Fietscity Hannink

Datum: mei 28, 2012

Een fiets kopen en een auto winnen? Het leek te mooi om waar te zijn. Maar mevrouw Kloppenburg weet wel beter. Zij kreeg afgelopen week bericht dat zij de gelukkige winnaar was van de Nationale Fietsloterij. Van 28 april t/m 19 mei kregen alle kopers van de geselecteerde fietsen van de Nationale Fietsloterij een lot met een extreem hoge winkans op een Peugeot 107, t.w.v. € 10.350,-. Bij 3 van de 8 Fietscity winkels was de auto in de winkel te bezichtigen.

Vrijdag 25 mei werd mevrouw Kloppenburg uitgenodigd bij Fietscity Hannink in Haaksbergen voor de officiële uitreiking van de auto. Zij werd met een bos bloemen feestelijk ontvangen door Kevin Scholten en Rob ten Thije. Mevrouw Kloppenburg reageerde enthousiast: Winnaar Nationale Fietsloterij‘Ik was al enige tijd op zoek naar een elektrische fiets. De scherpe aanbieding gecombineerd met een vakkundig advies heeft mij gelijk over de streep getrokken. Ik heb er geen moment rekening mee gehouden dat ik de auto zou kunnen winnen! Dan is een telefoontje van de notaris een extra grote verrassing.’

De Nationale Fietsloterij was oorspronkelijk bedoeld als ludieke protestactie tegen de Postcodeloterij. Deze loterij gaf tot voor kort regelmatig grote hoeveelheden fietsen weg in een relatief klein gebied, waardoor meerdere fietsenwinkels in financiële problemen zijn geraakt. Exact op de dag van de start van de actie besloot de Postcodeloterij te stoppen met het weggeven van grote hoeveelheden fietsen in kleine gebieden. ‘Desalniettemin is de Nationale Fietsloterij commercieel gezien een groot succes geworden’ aldus Karel van Vuuren van Fietscity.

Bron: Fietscity

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.