Geke van Hardeveld aan de slag bij Euretco Fashion

Datum: juni 11, 2013

Het team van Euretco Fashion is onlangs versterkt met Geke van Hardeveld, die beschikt over een jarenlange ervaring in de modebranche. Van Hardeveld is aan de slag gegaan als Manager Herenmode, waar hij de afdeling aanstuurt en bovendien deel uitmaakt van het Management Team van de divisie Fashion.

“Een van mijn eerste taken is het ontwikkelen, samen met het team, van een branded private label dat we als merk in de markt gaan zetten, naast onze labels Umano en Harold en het Forumlabel Marco Manzini,” aldus Geke van Hardeveld. “Je moet denken in de richting van een smart casual, met een complete collectie van kostuums, colberts, shirts, bonnetterie, pantalons en t-shirts. Smal, compact, gepositioneerd in het hogere middenniveau van de markt en met een goede marge voor ondernemers.”

 Geke van Hardeveld versterkt team Euretco FashionAndere opdrachten voor Van Hardeveld en zijn team zijn versterking van bestaande groepen, acquireren van nieuwe ondernemers en zoeken naar internationale samenwerking met buitenlandse inkoopcombinaties in het kader van volumevergroting en daarmee margeverbetering voor aangesloten ondernemers.

Mike Spoelder, directeur Euretco Fashion over de versterking van de divisie: “Met de aanstelling van Geke van Hardeveld zijn we als Euretco Fashion-team helemaal op sterkte om aangesloten ondernemers in de herenmode optimaal te servicen en zo een bijdrage te leveren aan de versterking van hun rendementspositie. Geke heeft ruime ervaring in de modebranche en zal zijn expertise graag met hen delen.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.