Geheel vernieuwd McDonalds restaurant Hoorn geopend

Datum: mei 7, 2013

Het geheel vernieuwde McDonald’s restaurant in Hoorn opende donderdag jl. haar deuren. Het restaurant is verbouwd volgens het nieuwe concept ‘Spirit of Family’, dat families meer comfort, speelplezier en zitplaatsen biedt. Hiermee komt McDonald’s Hoorn tegemoet aan veranderende wensen van gasten. Ook de keuken-opstelling van het restaurant werd aangepast. Het restaurant in Hoorn is het eerste McDonald’s restaurant in Nederland dat het Spirit of Family concept heeft.

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan de geheel vernieuwde inrichting van zowel het restaurant als de keuken. Het nieuwe interieur is speciaal gericht op ouders en hun kinderen en haakt daarmee in op wensen van gasten van het restaurant. ‘Spirit of Family’ biedt gasten van het restaurant meer comfort, speelplezier en comfort. ‘De digitale wereld wordt ook steeds meer relevant als ouders met hun kinderen een restaurant bezoeken en wij gaan daar graag in mee’, aldus Debbie de Wagenaar, directielid van McDonald’s Nederland. ‘Daarom hebben we in de speelhoeken iPads geplaatst met daarop verschillende educatieve spelletjes voor kinderen, speciaal ontworpen voor McDonald’s. Naast de iPads hebben we zowel binnen als buiten het restaurant nieuwe speeltoestellen geplaatst zodat kinderen lekker kunnen bewegen’.

Het restaurant in Hoorn is een van de restaurants waarin McDonald’s in 2013 ervaring gaat opdoen met een andere opstelling van de keuken en de counter. Door de nieuwe opstelling van de counter wordt bijvoorbeeld het doen van een bestelling en het afhalen ervan gescheiden. ‘De nieuwe opstelling van de keuken en de counter bieden ons de mogelijkheid om in de toekomst het productassortiment uit te breiden. Daarmee haken we in op veranderende wensen van onze gasten’, aldus Debbie de Wagenaar.

Het restaurant in Hoorn is voorzien van een ‘Side by Side Drivelane’, waarbij gasten van de McDrive bij twee bestelpunten tegelijk hun bestelling kunnen plaatsen. De verbouwing creëerde vanaf de heropening tien nieuwe arbeidsplaatsen in het restaurant.

Bron: McDonald’s Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.