Geen dorp kan zonder Kwalitaria!

Datum: oktober 23, 2014

Na het faillissement van de enige snackbar in Vinkeveen, moesten de bewoners het een tijdje doen zonder friet en snacks. En dat kwam de sfeer niet ten goede in het dorp vol met Bekende Nederlanders. De dorpsgenoten zijn dan ook erg blij met de komst van Kwalitaria Vinkeveen. “Ons dorp kan niet zonder Kwalitaria.”, zo stelt een anonieme ‘Bekende Nederlander’ van Vinkeveen.

De nieuwe onderneemster is Christina Xiang. Kwalitaria Vinkeveen is haar tweede cafetaria. De zaak heeft nu ruim een week haar deuren geopend en is direct een daverend succes. Hét bewijs dat de cafetaria nog erg in trek is in ons land.

Vinkeveen krijgt niet zomaar een cafetaria. Kwalitaria bestaat al bijna vijfentwintig jaar. Met een eigentijdse formule richt Kwalitaria zich op het hele gezin, jong en oud. Kwalitaria is de plek ‘waar snacken eten wordt’. “Onze gasten kunnen bij ons terecht voor bijzonder lekkere, toegankelijke en betaalbare  producten. Typisch Hollandse snacks en friet natuurlijk, maar je kunt bij ons ook lekker genieten van een eerlijke burger met puur rundvlees van de blaarkopkoe, een ruime keuze aan menu’s, verrassende seizoensproducten en lekkere verse belegde broodjes”, zegt Christina. 

Over Kwalitaria – Kwalitaria is het bekendste cafetariamerk van Nederland.  Kwalitaria ontstond in 1989 onder de paraplu van belangenorganisatie Koninklijke Horeca Nederland met als doel de professionalisering in de sector te bevorderen. Sinds 2004 is Kwalitaria een franchiseformule  van franchise friendly concepts (ffc) in Zeist. Kwalitaria telt nu meer dan 100 vestigingen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.