Gauchos Grill-restaurants lanceren Vrienden van Gauchos

Datum: juni 13, 2012

De twaalf Gauchos Grill-restaurants in Nederland lanceren op 18 juni 2012 het gastenprogramma Vrienden van Gauchos. Met aantrekkelijke aanbiedingen, verrassende acties en leuke ideeën voor uitstapjes wil Gauchos gasten werven en aan zich binden. Via de maandelijkse e-nieuwsbrief Tips voor VIPS en een speciale Facebookpagina blijven Vrienden van Gauchos op de hoogte van de activiteiten.

Deelname aan Vrienden van Gauchos is voor gasten geheel gratis. Aanmelden via de website www.gauchosgrill.nl volstaat. Jan Geenemans, directeur Gauchos Grill-restaurants: “Wij willen onze gasten verrassen met hoogwaardige producten en gulle gastvrijheid. Verwacht van ons dus geen menu-acties met 50% procent korting. Wij zetten, als altijd, in op kwaliteit.” De Gauchos-restaurants zijn te vinden in Amsterdam (4), Rotterdam (3), Den Haag, Utrecht, Breda, Eindhoven en Maastricht.

Vriendenmenu
Belangrijk onderdeel van het gastenprogramma is het Vrienden van Gauchos Menu dat elk seizoen wisselt. De eerste aanbieding betreft dan ook een driegangen Argentijns zomermenu voor de prijs van E 36,- inclusief een gratis fles huiswijn (of Gauchos water) per twee gasten. Van ieder verkocht menu gaat verder één euro naar een nog te bepalen goed doel. Andere acties in het Vrienden van Gauchos-programma zijn onder meer:

  • Wijn voor thuis: bijzondere Argentijnse wijnen tegen een aantrekkelijke prijs, diethuisbezorgd worden;
  • Leuke vrijetijds aanbiedingen, gelinkt aan Gauchos en/of Argentinië, zoals kookboeken,reizen, muziek of kaarten voor evenementen;
  • Arrangementen van individuele Gauchos-restaurants, gekoppeld aan lokale of regionaleevenementen.

 
De Vrienden van Gauchos ontvangen twaalf maal per jaar een digitale nieuwsbrief, met informatie over aanbiedingen, nieuws over Gauchos en ideeën voor uitstapjes in en rond de vestigingssteden van de Gauchos-restaurants. Bovendien kunnen gasten op de hoogte blijven via Vrienden van Gauchos – Facebook.

Bron: Gauchos Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.