Garant Meubel legt nadruk op acties

Datum: oktober 8, 2012

Garant Meubel legt in haar nieuwe najaarsfolders sterker de nadruk op acties en producten. Bovendien gaat de folderfrequentie omhoog om de meubelcollectie extra onder de aandacht van consumenten te brengen.
“Het accent ligt nu meer op producten en acties zoals in de folders bijvoorbeeld te zien is aan de scherpe aanbieding op de achterpagina”, zegt Kim van den Hout, productmanager bij Euretco Wonen.

De folderfrequentie gaat omhoog van twee- naar viermaal in het najaar. “We willen als Garant Meubel vaker in beeld komen bij consumenten om meer traffic in de winkels te genereren. Uit onderzoek blijkt dat folders namelijk nog altijd goed worden bekeken door consumenten. We brengen dit najaar twee collectiefolders uit, naast een relaxspecial die in oktober verschijnt. Eind van het jaar, begin 2013 volgt nog een opruimingsfolder,” aldus Van den Hout.

Garant Meubel brengt kwaliteitsmeubelen, gemaakt van de meest duurzame materialen, met een ambachtelijke precisie, een verrassende touch en met oog voor de laatste trends op interieurgebied. Klanten kunnen bij iedere Garant Meubel-woninginrichter rekenen op een persoonlijk en deskundig advies, een optimale garantie en een uitstekende service. Garant combineert een eigentijdse collectie, vertrouwd vakmanschap en een aantrekkelijk prijsniveau met elkaar. Garant Meubel: gemaakt om te genieten!

Garant Meubel is een meubelcollectie van Euretco Wonen te Hoevelaken met een veelzijdig en eigentijds assortiment De Garant Meubel-collectie wordt gevoerd door de speciaal geselecteerde woninginrichters waar persoonlijk advies en een uitstekende service hoog in het vaandel staan. Bovendien bieden deze winkels vaak een uitgebreid assortiment Woningtextiel en Slaapcomfort, zodat de consument hier terecht kan voor een compleet en deskundig interieuradvies.

Bron: Euretco Wonen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.