Game Mania vergroot tweedehands aanbod

Datum: juli 31, 2012

Game Mania gaat naast tweedehands games ook gebruikte consoles en handhelds verkopen. Klanten die deze artikelen inleveren krijgen in ruil daarvoor een contant bedrag of een waardebon van de gamestore. Tom Henderikx, verantwoordelijk voor formulebeheer en new business, vindt deze stap een logisch vervolg op de toevoeging van tweedehands games.

“Uiteraard voeren wij een kwaliteitscontrole door voordat wij een console inslaan, we brengen uitsluitend consoles in omloop die volledig werken”, aldus Henderikx. Op de website van Game Mania kunnen consumenten het volledige tweedehands aanbod van de keten bekijken. Game Mania is een hard-franchiseformule met momenteel achttien franchisevestigingen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_31_juli_2012.htm#gamemania_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.