Friendstix start ook in Arnhem

Datum: juni 18, 2012

Aanbiedingenwebsite Friendstix opent binnenkort naast Eindhoven, Den Bosch en Uden ook haar digitale deuren in Arnhem. Remco Helming is hierbij de eerste franchisenemer van Friendstix in de provincie Gelderland. Voorheen was Remco werkzaam in de automotive industrie, waar hij actief was in diverse commerciële functies. Tijdens het volgen van een avondopleiding internetmarketing is bij Remco de interesse in digitale media gegroeid.

“Via De Nationale Franchise & Formule Brief ontving ik een uitnodiging voor de franchisebeurs en daar voerde ik een goed gesprek met franchisegever Ton Derks. In de verschillende vervolggesprekken werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Na een intensieve training van twee dagen op het hoofdkantoor ben ik vorige week gestart.” Na een uitgebreid regionaal marktonderzoek, is Remco inmiddels veel op pad om samenwerking te zoeken met ondernemers voor de lancering van Friendstix Arnhem. “De start is goed gegaan, de eerste klanten hebben al getekend, aldus Helming.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_juni_2012.htm#friendstix_arnhem 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.