Friendstix lanceert gratis deals voor ondernemer en consument

Datum: september 25, 2012

Friendstix biedt ondernemers de mogelijkheid om kosteloos aanbiedingen op hun site te plaatsen. Voorwaarde: de consument betaalt ook niets. Mark Bongers van Friendstix licht de nieuwe werkwijze toe: “In de dagaanbiedingenbranche zijn kortingen bijna altijd hoger dan 50%. Dagelijks kom ik deals tegen, waarbij je met 2 personen kunt gaan eten voor de prijs van 1 persoon. Of bijvoorbeeld een waardebon ter waarde van € 20,- voor € 10,-. De verdiensten voor de dagaanbieder zitten dan in het betaalde bedrag. Hiervan wordt een aanzienlijk percentage provisie ingehouden. De ondernemer krijgt dus maar een deel van de verkoopprijs. Dezelfde aanbieding kan echter ook anders worden ingestoken. Bijvoorbeeld een deal voor een gratis diner, op voorwaarde dat het tweede diner wordt betaald. Of een gratis waardebon ter waarde van € 10,-, geldig bij elke besteding vanaf € 20,-. Waarom vind je zulke aanbiedingen nooit op de websites van dagaanbieders? Simpelweg omdat 50% provisie van € 0,00 nog steeds € 0,00 is; de dagaanbieder verdient dan niks. Wij hebben ervoor gekozen om dit voortaan wel toe te laten. Het percentage non-redemptie zal weliswaar hoger zijn, maar het heeft ondernemers dan ook niets gekost. Bovendien neemt het een drempel weg bij consumenten.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Friendstix-lanceert-gratis-deals-voor-ondernemer-en-consument.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.