Franchiserechten Straetus Incasso Nederland verkocht

Datum: mei 28, 2013

De franchiseorganisatie Straetus Incasso slaat in Nederland een nieuwe weg in. De franchiserechten voor de Nederlandse markt zijn verkocht aan Straetus Incasso Nederland, de nieuwe master franchisenemer. Straetus Incasso is een incasso organisatie die op een klantvriendelijke manier incasseert. Het is een groeiende organisatie met meer dan 18 vestigingen in Nederland.

Crijn Janssen, Algemeen Directeur Straetus Incasso Nederland op de ALV van de Nederlandse Franchise Vereniging

De franchisegever Straetus Incasso International, onder leiding van Emile Spruijt, gaat zich volledig richten op de doorontwikkeling van de formule, nieuwe producten en de internationale groei. Straetus Incasso Nederland focust zich op de begeleiding van bestaande franchisenemers en daarnaast op het opzetten van nieuwe vestigingen in Nederland. Samen met deze regionale vestigingen wordt er voor gezorgd dat de financiële situatie van bedrijven gezond wordt en in ieder geval blijft. 

‘In deze tijd van economische onzekerheid wordt de ondernemende en persoonlijke aanpak van Straetus enorm op prijs gesteld door de klanten’. Aldus de directie van Straetus Incasso Nederland, Crijn Janssen en Dennis Kuipers.

Om toekomstige groei te bewerkstelligen en volledige dekking te bieden in Nederland wordt het aantal vestigingen verder uitgebreid. Er wordt ook hard gewerkt aan meer online toepassingen en abonnementsvormen, die dit jaar geïntroduceerd worden.

Straetus Incasso Nederland, voor klantvriendelijk incasseren!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.