Franchisenemers GroenRijk gaan zelfstandig verder

Datum: november 14, 2012

Na jaren onderdeel te zijn geweest van VesaTuin en later van Garden Retail Services staat de formule GroenRijk, met 46 vestigingen in Nederland, nu op eigen benen. De gehele exploitatie van de franchiseformule GroenRijk is door een splitsing van Garden Retail Services bv ondergebracht bij GroenRijk Retail bv. De franchisenemers zijn aandeelhouder van zowel GroenRijk bv (intellectueel eigendom) als GroenRijk Retail bv (exploitatie van de franchiseformule). Zij hebben Nico Koppenol benoemd als statutair directeur van beide vennootschappen. De splitsing van Garden Retail Services bv is op 14 november door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders aangenomen en gaat met terugwerkende kracht in vanaf 1 januari 2012. Door deze beslissing wordt GroenRijk zelfstandig. Het overige deel van aandeelhouders / afnemers van Garden Retail Services bv (ongeveer 160 tuincentra in Nederland en België) is vanaf heden ondergebracht in GRS Retail bv. Voor deze vennootschap is Roy Noordhoek benoemd als statutair directeur. Overigens blijven zowel GroenRijk Retail bv als GRS Retail bv samen optrekken, zij exploiteren gezamenlijk het inkoopplatform GRS Inkoop bv en de facilitaire dienstverlening in GRS Services bv. Voor deze beide vennootschappen is Carolijn Hawinkels benoemd als statutair directeur. “Met deze verzelfstandiging wordt de weg vrijgemaakt om als franchiseformule GroenRijk te gaan bouwen aan een nog ‘Krachtiger GroenRijk’ in de markt”, aldus directeur Nico Koppenol.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchisenemers-GroenRijk-gaan-zelfstandig-verder.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.