Franchisenemer Friendstix Eindhoven lanceert aanbiedingenkrant

Datum: juni 12, 2012

Vanaf deze week valt in geheel Eindhoven de Friendstix aanbiedingenkrant in de bus. Bjorn Claassen, franchisenemer van Friendstix Eindhoven, kwam met het plan om de online aanbiedingen op de website te versterken met gedrukte media. Online franchiseformule Friendstix omarmde het plan, waarna samen werd gewerkt aan de voorbereiding.

Mark Bongers, manager marketing & sales van Friendstix, licht toe: “Als formule werkten we al eerder met advertenties in weekbladen. Maar het uitgeven van een eigen aanbiedingenkrant hadden we nog nooit overwogen. Bjorn had de voor- en nadelen van een eigen krant ten opzichte van advertenties elders verzameld. Daarbij konden we al snel de conclusie trekken dat een eigen aanbiedingenkrant uitgeven een haalbare en effectieve toevoeging aan het concept is. Samen met Bjorn hebben we gewerkt aan de indeling en opmaak van de krant en het prijsmodel voor adverteerders.” Inmiddels telt de aanbiedingenkrant 4 pagina’s, welke is gevuld met couponaanbiedingen die op de site kunnen worden gekocht.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchisenemer-Friendstix-Eindhoven-lanceert-aanbiedingenkrant.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.