FranchiseFormules.NL toegetreden tot Nederlandse Franchise Vereniging

Datum: november 26, 2012

FranchiseFormules.NL is met ingang van 1 december 2012 geassocieerd lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Met het lidmaatschap onderschrijft de snelgroeiende franchise-community de Europese erecode voor franchising en ondersteunt zij de doelstellingen van de vereniging op lange termijn.

Op de website FranchiseFormules.NL zijn de formule- en bedrijfsprofielen van alle leden van de NFV (zowel franchisegevers als adviseurs) overzichtelijk gerangschikt in verschillende directories. Leden van de NFV kunnen de informatie in hun profiel kosteloos in beheer nemen en aanvullen. Ook kunnen formules en bedrijven ondernemers werven en leads genereren via de community door het activeren van hun profiel.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.