Franchiseformules Bruna en Doppio Espresso slaan handen ineen

Datum: maart 22, 2012

Vandaag opent in de Kruisstraat in Assen een bijzondere samenwerking tussen 2 op het oog totaal verschillende franchiseformules. Bruna en Doppio Espresso slaan de handen ineen en starten met een pilot vestiging waarbij de winkelbeleving van Bruna versterkt wordt door de koffiebeleving van Doppio Espresso. Ruim anderhalf jaar geleden is er voor het eerst contact geweest tussen Bruna en Doppio Espresso. Beide bedrijven waren van mening dat er synergievoordeel te behalen valt bij een samenwerking. Bruna-franchisenemer Jacques Hartog was vanaf het begin enthousiast en de aanjager van het project binnen Bruna. Doppio EspressoDe afgelopen weken heeft Michel Hartog een trainingsprogramma bij Doppio Espresso gevolgd. Zijn broer Rutger zal het stokje van vader Jacques de komende jaren gaan overnemen en de Bruna gaan runnen. Als deze vestiging een succes blijkt zal de samenwerking tussen Doppio Espresso en Bruna verder uitgewerkt worden.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchiseformules-Bruna-en-Doppio-Espresso-slaan-handen-ineen.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.