Franchiseformule Holland Labour Group breidt dienstverlening uit

Datum: oktober 30, 2012

De franchiseformule Holland Labour Group zorgt voor flexibiliteit bij het inzetten van gekwalificeerde arbeidskandidaten. Sinds kort biedt de formule ook de mogelijkheid om op flexibele basis kantoorruimte te huren. “In de tijd dat veel kantoorruimte leeg staat, zien we een mogelijkheid om overtollige kantoorruimte te verhuren. We bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld een compleet ingerichte kamer voor een dag te huren. Eigenlijk is alles bespreekbaar”, aldus Cor Liekens, directeur van de Holland Labour Group. “Met het op deze manier aanbieden van kantoorruimte bieden wij vooral voor kleine zelfstandigen of mensen die continu onderweg zijn de mogelijkheid om heel voordelig ruimte te huren. Naar wens al dan niet geheel ingericht. Wij zien dit als onze bijdrage aan het nieuwe werken.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchiseformule-Holland-Labour-Group-breidt-dienstverlening-uit.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.