Franchiseformule Bad in Beeld groeit naar 40 vestigingen

Datum: maart 18, 2013

Onlangs sloten zes nieuwe vestigingen aan bij de formule Bad in Beeld waardoor een nog betere landelijke dekking is gecreëerd. ‘Wij zijn zeer trots op het aansluiten van de nieuwe franchisenemers. Er zit een aantal bekende namen tussen uit de sanitairbranche met een duidelijke, eigen visie maar die toch ook behoefte hebben aan onze professionele ondersteuning,’ aldus Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma. 

Verwijst Tegels & Sanitair met twee vestigingen, St. Pieter met twee vestigingen, Jan van Sundert en Ton Mestrom zijn de zes nieuwe vestigingen die zich aansluiten bij Bad in Beeld. 

Korte introductie vestigingen

Verwijst Tegels & Sanitair met vestigingen in Uden en Deurne. Al meer dan 50 jaar is Verwijst een begrip in hun omgeving op het gebied van tegels en sanitair. 

St. Pieter met vestigingen in Tilburg en EindhovenSt. Pieter in Tilburg is sinds 1947 al gevestigd in het zuiden van Tilburg. De vestiging in Eindhoven opende in 2007 haar deuren en heeft sinds 2011 een geheel nieuwe showroom in het stadsdeel Woensel.

Jan van Sundert in Etten-Leur. De showroom van 4500m2 heeft een grote tegelcollectie en ruim 300 opstellingen van keukens, badkamers en sauna’s.

Ton Mestrom in Montfort. Is gevestigd in het Limburgse Montfort en heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van badkamers en sanitair.  

———————————————————-
Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 8 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.