Franchiseformule: Thexton Armstrong

Diensten - Zakelijke dienstverlening

Informatie aanvragen

Thexton Armstrong.

 

Laat de onderneming weer voor de ondernemer werken.

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun eigen visie? Als franchisepartner van onze organisatie kun je hier, met behulp van bewezen methodieken, een belangrijke bijdrage aan leveren.

Wij zijn een adviesbureau die ondernemingen weer laat werken voor de ondernemer. Het klinkt als een open deur, maar toch is de dagelijkse praktijk bij een schrikbarende meerderheid van MKB-bedrijven anders. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als meer vrijheid en financiële onafhankelijkheid. Maar het bedrijf groeide stap voor stap tot het punt dat zakelijke bedrijfsdoelstellingen steeds meer de overhand kregen en inmiddels is de verhouding ondernemer vs. onderneming uit balans. De ondernemer moet teveel tijd investeren, keert zichzelf te weinig salaris uit, ervaart vaak spanning met personeel en heeft er vaak minder plezier in. Wij weten dat, samen met de ondernemer én het team om te buigen naar een gezonde onderneming.

Balans tussen korte termijn impact en structurele verbeteringen

Als consultant/franchisepartner bewaak je de balans tussen korte termijn impact en structurele verbeteringen. Op termijn werk je naar de positie van strategische business partner van de ondernemer; de parttime commissaris. Je spiegelt de uitdagingen, bespreekt belangrijke vraagstukken én helpt de ondernemer richting oplossingen om de business weer te laten groeien.

Om korte termijn impact te kunnen realiseren hebben wij o.a. het Thexton Armstrong winstlekkage®-model ontwikkeld dat zich focust op 8 sleutelgebieden waar ongemerkt geld uit de onderneming kan wegvloeien:

“¢ Prijsbeleid
“¢ Kosten
“¢ Productiviteit
“¢ Bezetting
“¢ Marketing & Sales
“¢ Debiteurenbeheer
“¢ Voorraadbeheer
“¢ Groei

Ondernemingen verliezen geld en tijd op deze gebieden, zonder dat de ondernemer zich daarvan bewust is. Met onze tools & training heb je inzicht hoe het resultaat van de onderneming op korte termijn verbeterd kan worden zodat er ademruimte komt voor de structurele verbeteringen en het verankeren van de relatie.

Wij zoeken nieuwe ondernemende franchisepartners

Om onze klanten en potentiele klanten optimaal te kunnen blijven bedienen, zijn wij op zoek naar nieuwe franchisepartners. Werk je momenteel in het corporate bedrijfsleven of de zakelijke advieswereld? Of heb je een vergelijkbare achtergrond als succesvol ondernemer? En voldoe jij aan onderstaande vereisten, dan ben jij wellicht de nieuwe consultant die wij zoeken!

“¢ Minimaal 15 jaar ervaring op senior management niveau, leidinggevende ervaring en P&L verantwoordelijkheid.
“¢ Generalist of ervaring in minimaal 2 functionele werkgebieden.
“¢ 5 jaar commerciële ervaring in b2b of sterke affiniteit met acquisitie, sales & marketing.

De voordelen voor onze consultants op een rijtje:

“¢ Wij trainen je hoe je in een eerste kennismakingsgesprek snel tot de kern van de uitdagingen kunt komen en hoe je de basis voor een vertrouwensrelatie kunt leggen.
“¢ Met ons internationaal bewezen Winstlekkage-model kun je de ondernemer snel en kosteloos laten zien waar in de onderneming uitdagingen worden veroorzaakt, waar er ongemerkt geld wegvloeit en hoeveel. Je laat vooraf zien wat de samenwerking kan opleveren en leg je een propositie voor op basis van return on investment.
“¢ Ons bedrijfsverbeteringsplan stelt je in staat alle aspecten van de business aan te pakken, zodat je verbeteringen kunt verankeren in de business van de ondernemer. We verkiezen hierbij de juiste balans tussen de structurele verbeteringen en quick wins.
Ң We bieden je bij aanvang meerdere trainingsworkshops die niet alleen gefocust zijn op het inzetten van onze tools, maar ook hoe je prospects, die je in een kennismakingsgesprek ontmoet, kunt converteren naar betalende klanten. Daarnaast bieden we onze franchisenemers regelmatig trainingsworkshops en themadagen aan.Ӣ Je wordt onderdeel van een divers en ervaren team van collega franchisepartners die elkaar bijstaan.
“¢ Vanuit onze “˜franchise-structuur’ heb je alle ruimte om op termijn je “˜eigen consultancy-firma’ op te bouwen, met zelfstandige adviseurs die voor jou werken. Hiermee bieden wij je mogelijkheid een passief inkomen te realiseren.”¢ Uiteraard is het opbouwen van je footprint en netwerk voor een startende consultant erg belangrijk. Onze inbound marketing strategie geeft je de mogelijkheid jezelf als MKB expert te positioneren en op het radarscherm van ondernemers te komen. Daarnaast kan je er voor kiezen het opbouwen van jouw voetprint te versnellen door (tegen een meerprijs) gebruik te maken van onze afsprakenservice; wij verzorgen dan kennismakingsafspraken bij ondernemers. Collega- consultants hebben laten zien dat er uit deze kennismakingsgesprekken direct al eerste klanten gegenereerd kunnen worden.

Natuurlijk speel je zelf een zeer belangrijke rol in jouw succes ““ uit ervaring weten wij dat onderstaande eigenschappen belangrijke succesfactoren zijn;

“¢ Self-starter, proactief en ondernemend
“¢ Motivatie, wilskracht en doorzettingsvermogen
“¢ Positief, empatisch, inspirerend en mensgericht
“¢ Luistervermogen en goede contactuele & communicatieve eigenschappen
“¢ Financieel gezond

Als franchisepartner ga je aan de slag met een internationaal beproefd en bewezen model. Je maakt gebruik van een onderscheidend merk en betreedt een markt waar volop kansen liggen. Je krijgt uitgebreide trainingen en ondersteunende programma’s én ondersteuning bij het opbouwen van je footprint.

Investering

De initiële investering start vanaf € 15.000 voor associate-franchisepartners en € 37.500,- voor franchisepartners plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 12 maanden tijdens het opbouwen van jouw adviespraktijk. De afsprakenservice optie is verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Interesse?

We zijn benieuwd naar jouw drijfveren, net zoals we graag de voordelen van onze formule uitleggen.

Vraag hier het informatiepakket aan!

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 2011
Contractduur: vertrouwelijk
Vereiste ervaring:

Thexton Armstrong werkt uitsluitend samen met ervaren generalisten & specialisten met voldoende ondernemersbloed en een hoge mate van interesse in het Midden- & Kleinbedrijf in Nederland.

Type samenwerking: Soft franchise
Aantal medewerkers: Geen FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Thexton Armstrong zorgt zowel bij aanvang als doorlopend voor uitgebreide opleidingen op het gebied van acquisitie en specifiek op het MKB afgestemde consulting programma"™s.

Entreegeld: 47.500,00
Omschrijving:

De investering bestaat uit de initiële franchise fee van € 47.500,- exclusief BTW plus benodigd werkkapitaal voor de eerste 6-12 maanden tijdens het opbouwen van de adviespraktijk.

Gemiddelde totale investering: 0,00
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: 0,00
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging:
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

Royalty fee & marketing fee: percentage van omzet

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal bedrijven  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 17
Totaal vestigingen: 18
Type vastgoed: Vanuit huis
Type locatie: Anders  
Oppervlakte BVO: Niet van toepassing  

Interesse in Thexton Armstrong? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Zakelijke dienstverlening

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules Thexton Armstrong

Interesse in Thexton Armstrong? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Gerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule