Franchiseformule: The Interface Financial Group

Diensten - Financiële dienstverlening

Informatie aanvragen

The Interface Financial Group

The Interface Financial Group (IFG) is opgericht in 1972 in Canada en heeft zich ontwikkeld tot een internationale franchise-organisatie met zo’n 160 franchisenemers in Canada, Verenigde Staten, Australië, Nieuw Zeeland, Singapore,  Ierland en in het Verenigd Koninkrijk. IFG opereert in de financiële dienstverlening en verschaft jonge, snelgroeiende MKB-ondernemingen kortlopend werkkapitaal door facturen met een korting te kopen. Bedrijven kunnen hierdoor flexibel opereren en gebruik maken van de financiering op momenten dat ze geld nodig hebben, zonder daarbij langlopende verplichtingen aan te gaan.

De huidige economische situatie maakt het voor jonge ondernemingen erg moeilijk om kortlopende financiering te regelen en IFG kan daarbij helpen. Een onderneming kan via IFG liquiditeiten verkrijgen door een enkele factuur te verkopen en zonder daarbij het hele debiteurenbestand over te dragen.

De franchisenemer koopt de factuur met zijn eigen vermogen en hij maakt daarbij gebruik van het risk-management systeem van IFG waardoor bedrijven optimaal gescreend worden. Dit systeem is in de afgelopen 40 jaar ontwikkeld en bijgeschaafd om risico’s uit te bannen.

Het doel van IFG is dan ook het verschaffen van kort lopend werkkapitaal en niet het overnemen van kredietrisico’s!


Master-franchisenemer NL gezocht

IFG is op zoek naar een Master-franchisenemer om uit te groeien tot een volwaardig concept in Nederland. IFG zoekt iemand die de ambitie en de drive heeft om zijn eigen ‘unit’ succesvol te runnen en daarbij het systeem verder in Nederland uit te bouwen. De taken van de Master bestaan, onder andere, uit het zoeken van franchisenemers en daarbij het coachen, begeleiden en trainen van nieuwe franchisenemers. Uiteraard staat hier een investering tegenover, graag informeren wij u hierover nader.

Wilt u zich direct kandidaat stellen als Master-franchisenemer of wilt u eerst meer informatie ontvangen dan kunt u reageren (en daarbij uw motivatie aangeven) via bijgaand online informatie aanvraagformulier. De (Nederlandstalige) area developper neemt dan direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hierover ook contact opnemen met dhr. Jan Piet Broersma van FranchiseFormules.NL.


Single-unit Franchisenemers gezo
cht

Als franchisenemer van een IFG-vestiging in Nederland heeft u minimale kosten want u heeft geen personeel of kantoor nodig, waardoor de terugverdientijd minimaal is en de rendementen bovengemiddeld zijn. U bent als franchisenemer uitermate flexibel en het is mogelijk uw franchise in deeltijd te runnen.

Franchisenemers van IFG hebben een hele diverse achtergrond, maar over het algemeen liggen hun vaardigheden op het communicatieve vlak,  denken ze in oplossingen, zijn ze servicegericht en ze zien overal kansen om de business en het netwerk uit te breiden.

Kijkt u voor een impressie van de formule ook eens op de internationale website van IFG: http://www.interfacefinancial.com.

Wilt u zich direct kandidaat stellen voor het franchisenemerschap of wilt u hierover meer informatie ontvangen dan kunt u reageren (en daarbij uw motivatie aangeven) via bijgaand online informatie aanvraagformulier. De (Nederlandstalige) area developper neemt direct contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.


Contact met FranchiseFormules.NL

Ben je geïnteresseerd in The Interface Financial Group, maar wil je graag eerst telefonisch de mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met:

Franchising Etc. / FranchiseFormules.NL
Dhr. Jan-Piet Broersma
t. +31 (0)84 430 00 66
m. info@franchisingetc.com 
Actief sinds: 1972
Contractduur: 5 jaar
Vereiste ervaring:

Goede communicatieve eigenschappen gekoppeld aan een gedegen achtergrond in het bedrijfsleven zijn de succesfactoren voor franchise nemers.

Type samenwerking: Onbekend
Aantal medewerkers: 1 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Twee dagen training in Engeland en twee dagen op lokatie

Entreegeld: 29.500,00
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: Op aanvraag   ›
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: 100.000,00
Omschrijving:

Uw vermogen geldt als werkkapitaal waarmee U facturen koopt.

Gemiddelde omzet per vestiging: Op aanvraag   ›
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Fee Omschrijving
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Landelijk  
Eigen vestigingen:
Franchise vestigingen: 150
Totaal vestigingen: 150
Type vastgoed: Vanuit huis
Type locatie:
Oppervlakte BVO: Op aanvraag   ›  

Interesse in The Interface Financial Group? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Financiële dienstverlening

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules The Interface Financial Group

Interesse in The Interface Financial Group? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

VideoDe nationale Franchise beurs 2023

Deel deze franchiseformule