Franchiseformule: Tcollege

Diensten - Opleidingen en training

Informatie aanvragen

Het Tcollege Franchise Model

Het runnen van een eigen bedrijf, het maken van onafhankelijke beslissingen, het uitproberen van nieuwe ideeën en het bereiken van ambitieuze doelstellingen – als dit is waar je van droomt,  zijn wij precies wat je zoekt.

Ons franchise model biedt de mogelijkheden waarop je hebt gewacht. En dat in een markt met een uitstekende toekomst.

Steeds meer leerlingen maken tijdens hun studie gebruik van studiebegeleiding. Ongeacht de redenen hiervoor, is het belangrijk om te weten dat Tcollege leerlingen uitstekend kan ondersteunen bij mogelijke problemen tijdens hun studie.

Tcollege vestigingen worden zelfstandig gerund door onze franchisers via het Tcollege Franchise Model.  Door het succes en de groei zijn we permanent op zoek naar toegewijde partners die bereid zijn om de stap naar zelfstandigheid te nemen. Met ons Step by Step Franchise Model, wordt je op een zorgvuldige wijze in je nieuwe business ingewerkt.

Wat zijn de voordelen van een Tcollege Franchise?

 • Individuele opstart begeleiding
 • Volledig advertentie en PR Pakket
 • Beschikbaarheid van een uitgebreid Franchise Netwerk
 • Blijvende betrokkenheid bij onze Partners

Ben je geïnteresseerd in het uitdagende perspectief van de opstart van je eigen bedrijf en de  uitstekende mogelijkheden van een persoonlijke en professionele ontwikkeling? Vul dan het aanvraagformulier in.

Voor meer informatie vul je het online aanvraagformulier in. Je kunt ook direct bellen met dhr. Gerard Gerritsen (senior partner bij FranchiseFormules.NL) op telefoonnummer: +31 6 5490 8520.

 

Door de oprichters


Onderwijs met Zwitserse kwaliteit is  ons recept voor goede cijfers!

Wij, Stephan en Rose-Marie Nüesch, de oprichters van Tcollege International GmbH, vestigde de eerste lessen in Zwitserland onder de merknaam van Studienkreis / cercle d’études in 1999.

Tcollege wil de beste oplossing voor je kind bieden. Daarom wordt er altijd een uitgebreid persoonlijk intake gesprek gevoerd. Dit geeft je de mogelijkheid om ons te leren kennen. Zodat we samen de beste en meest effectieve oplossing vinden.

Met onze jarenlange ervaring in het geven van extra zelfstudie cursussen naast het werk op school, hebben we een drie niveau systeem ontwikkeld, waarmee de leerling vaardigheden wordt bijgebracht die het studeren verbeteren:

 • Een set met lesvoorbereidingen voor de bijlessen die rust bieden;
 • Een duidelijk overzicht van de lesinhoud vergemakkelijkt het leren;
 • Het combineren en toepassen van nieuwe kennis maakt het voor de leerling eenvoudiger om de stof op te nemen;
 • Het verhoogt de prestaties, de motivatie en het zelfvertrouwen bij het leren van de educatieve vaardigheden.

We blijven volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetenschap van het onderwijs. Onze werkmethoden zijn goed ontwikkeld en modern.

Onze begeleiding maakt gebruik van beproefd lesmateriaal dat geschikt is voor de leerling naast de schoolboeken te gebruiken.

Zowel het Tcollege management als de docent zijn op elk gewenst moment beschikbaar voor persoonlijke contacten en kunnen op een flexibele wijze ingaan op uw wensen, vragen en specifieke problemen.

Profiteer van onze in de praktijk geteste onderwijsorganisatie met de Zwitserse kwaliteit!

Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze leerlingen gemotiveerd zijn, individueel ondersteund worden en effectief worden geholpen.

Met ons lidmaatschap van de International Franchise Association IFA en de Wereldbank Franchise Associates WFA bevestigen wij onze hoge kwaliteitsnormen en ons internationale netwerk.
Actief sinds: 1999
Contractduur: 10 jaar
Vereiste ervaring:

Pedagogische ervaring is niet noodzakelijk. De volgende skills zijn nodig voor succes: uitstekend communiceren, commercieel, organiseren, sociaal, netwerken, vasthoudend, flexibel, teamspeler, HBO.

Type samenwerking: Onbekend
Aantal medewerkers: 1 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Decentraal  
Training en opleiding:

De Master doorloopt een basis training. Krijgt hulp bij het businessplan, marktanalyse, een Handboek met de bedrijfsvoering, merk- en domeinbescherming, advertentie concepten, IT management en admin.

Entreegeld: 60.000,00
Omschrijving:

De Master investeert €60.000 voor: exclusieve rechten Nederland, training, marktanalyse, Handboek, lesmaterialen, opmaak businessplan, merk- domeinbescherming, advertenties, IT tools management, admin

Gemiddelde totale investering: 100.000,00
Omschrijving:

De investering dekt: de aankoop van de rechten, de inrichting, materialen en evt. aanloopkosten. De investering kan snel worden terugverdiend via de omzet en werving van sub-franchisers.

Benodigd eigen vermogen: 30.000,00
Omschrijving:

De eigen inbreng dient circa 30% a 40% van de totale investering te zijn. Dit kan via spaargeld, crowdfunding, familie of andere bronnen worden gerealiseerd.

Gemiddelde omzet per vestiging: 200.000,00
Omschrijving:

Afhankelijk van de groeisnelheid, het aantal leerlingen en de inspanningen van de ondernemer kan een omzet van circa €200.000 per jaar worden behaald.

Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

De sub-franchiser betaalt aan Master 8% royalty. Dit is inclusief de marketing fee. De sub-franchiser betaalt €15.000 entree fee aan Master.

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 3
Totaal vestigingen: 4
Type vastgoed: Vanuit huis
Type locatie: Bedrijventerrein  
Oppervlakte BVO: 50 - 100 m  

Interesse in Tcollege? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
 • Franchise
 • Diensten
 • Opleidingen en training

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules Tcollege

Interesse in Tcollege? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule