Franchiseformule: TAB Boards International

Diensten - Zakelijke dienstverlening

Informatie aanvragen

TAB: helpt kleine en middelgrote ondernemingen bloeien!

 

The Alternative Board (TAB®) is “˜s werelds grootste franchisesysteem in het verzorgen van adviesraden onder vakgenoten, dienstverlening op vlak van bedrijfscoaching en een uniforme managementtraining voor bedrijfseigenaren van kleine en middelgrote particuliere ondernemingen. De vakgenoten van de adviesraad zijn geen onderlinge concurrenten. Dit maakt het mogelijk om hun zakelijke expertise te delen en elkaar zo te helpen bij het oplossen van uitdagingen en het aangrijpen van nieuwe kansen. De TAB Franchisees, of franchise-eigenaars van TAB, stellen de uitgebreide processen, methodologie en tools van TAB ten dienste van de TAB-leden en zorgen ervoor dat ze hun bedrijf (nog) succesvoller en efficiënter kunnen gaan besturen. Voor deze dienstverlening betalen TAB-leden een maandelijkse bijdrage aan hun franchise-eigenaars. Daarnaast verdienen de franchise-eigenaars van TAB een aanzienlijk inkomen door te praten met hun leden en door de bedrijfseigenaars en het managementteam op te leiden.


Voordelen van het TAB Master-Franchise systeem

– Uitstekende ROI;
– Consistente en aanzienlijke maandelijkse inkomsten;
– Exclusief, afgebakend en uitgestrekt werkgebied;
– Uitwisselen van ‘best practices’ via een wereldwijd netwerk van TAB Franchisees;
РWaardevolle carri̬re waarbij u uw expertise en wijsheid kunt inzetten;|
– Prestige en bekendheid in uw regio;
– Vermogensopbouwend eigenaarschap met een eenvoudige exitstrategie;
– Erkend marketing- en verkoopsysteem voor leden en Unit Franchise verwerving;
– Laag bedrijfskapitaal nodig;
– Slechts één of twee werknemers nodig;
– Geen grote investeringen in inventaris of materiaal vereist;
– Goed evenwicht tussen werk en privé;
– Uitgebreide training en ondersteuning.

 

Opleiding en Ondersteuning

Uiterst interactief initieel opleidingsprogramma;Gepersonaliseerd geavanceerd opleidingsprogramma;Tot vier weken ondersteunende opleiding in uw lokale regio;Individuele coachingsgesprekken via video, vergelijkbaar met Skype;Conferentiegesprekken voor de opleiding van groepen;Jaarlijkse internationale conferentie voor moderatoren;Interactieve online vaardigheden- en business training;Gespreksleiding en coaching bij overleg in familiebedrijf;Webcasts over zakelijke onderwerpen.


Aangepast aan elke cultuur

Wij begrijpen dat ieder land zijn eigen unieke culturele aspecten heeft. TAB is al sinds 1990 actief in meerdere landen en erkent dat het essentieel is om de nodige lokale aanpassingen door te voeren. Om er zo voor te zorgen dat internationale franchise-eigenaars met succes te werk kunnen gaan en de TAB-diensten in hun land aan de man kunnen brengen. De uiterst effectieve tools, technieken en systemen van TAB kunnen aan ieder land en iedere cultuur worden aangepast.

TAB is momenteel actief met (Master-)franchisenemers in 11 landen, te weten Australia, Canada, Tsjechië, Engeland, Duitsland, Ierland, Nieuw Zeeland, Schotland, Slowakije, Verenigde Staten  en Venezuela. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denver Colorado, aan de voet van de Rocky Mountains.


Serie korte video’s

Bekijk een serie korte video’s ter introductie van de formule TAB.


Digitale brochure

Bovenstaande presentatietekst is een afgeleide van en kunt u in zijn geheel lezen in de TAB digitale folder
(PDF met ‘Fast Facts’).


Testimonials

Frank Kolbe, Master Franchisee TAB Northern Germany. Bron: FranchiseFormules.NLFrank Kolbe, Master Franchisee Northern Germany

“There are many aspects that make becoming a TAB Master Franchisee an interesting and rewarding career choice. What appealed to me was the ability to have the entrepreneurial freedom to create an independent business while being able to rely on TAB’s proven business model”.

 

Paul Dickinson Mede-eigenaar van TAB Master-Franchise Verenigd Koninkrijk

Paul Dickinson Mede-eigenaar van TAB Master-Franchise Verenigd Koninkrijk. Bron: FranchiseFormules.NL

Het TAB-systeem werkt in om het even welke markteconomie….Het bedrijfssysteem van The Alternative Board maakt een groot verschil voor adviesbureaus en bedrijfscoaches. Het gaat veel dieper dan andere systemen en is echt uniek in zijn soort.“

 

 

Michele Fishman Vice President of International DevelopmentMichele Fishman, TAB's Vice President of International Development. Bron: FranchiseFormules.NL

“One aspect of international franchising that TAB takes very seriously is the need to understand and adapt for each country’s local culture.  We understand that in order for the TAB system to be successful, it is essential that our proven systems are adapted to reflect not only what is appealing to the local culture but also what is the most effective way to work with the local market.  The great thing about this is that TAB’s highly effective tools, techniques and systems are adaptable for each country and culture”.

 

Profiel Master-franchisenemer

Bekijk de gezochte eigenschappen en een uitgebreide omschrijving van het profiel van een TAB Master-franchisenemer.

Contact 

De eerste kennismaking met de formule TAB Boards International evenals de verdere informatievoorziening over de Masterrechten in Nederland verloopt via Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL. Neem contact op via de servicedesk of reageer online via bijgaand informatie aanvraagformulier. Wij nemen aansluitend telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.
Actief sinds: 1990
Contractduur: 10 jaar
Vereiste ervaring:

- Hoge mate van zelfverantwoordelijkheid;- Excellente communicatieve vaardigheden;- Managementervaring;- Ondernemersgeest;- Ervaren in de omgang met mensen;- Zeer goede kennis van Engels.

Type samenwerking: Masterfranchise
Aantal medewerkers: 1 of 2 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Wordt verzorgd door TAB Boards International in de Verenigde Staten.

Entreegeld:
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering:
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen:
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging:
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen:
Franchise vestigingen:
Totaal vestigingen: 0
Type vastgoed: Winkel
Type locatie:
Oppervlakte BVO:  

Interesse in TAB Boards International? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Zakelijke dienstverlening

Gratis informatie aanvragen

Franchise Formules TAB Boards International

Interesse in TAB Boards International? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Video

Deel deze franchiseformule