Franchiseformule: Speed Queen Concept Stores

Diensten - Wassalons

Informatie aanvragen

Speed Queen Concept Stores

 

Uw eigen Speed Queen wassalon uitbaten is een unieke kans voor een laagdrempelige investering met een hoog rendement, onder de vleugels van een wereldwijd ondersteunend netwerk. De arbeidskosten zijn minimaal, ons businessmodel heeft zijn sporen verdiend, en uw hypermoderne wasserette wordt uitgerust met wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit.

Als investeerder vindt u bij ons een allesomvattende, gebruiksklare oplossing. Voor elk aspect is gezorgd: van de analyse van de locatie tot marktonderzoek, van klantprofielen tot marketingmateriaal en van wasmachines en droogautomaten van topkwaliteit tot een wereldwijd

ondersteunend netwerk. En dat alles in de frisse, verzorgde en eigentijdse merkomgeving van het Speed Queen wassalonconcept.

 

De Voordelen

Investeren in een Speed Queen wassalon biedt tal van voordelen die rechtstreeks naar een betrouwbaar inkomen leiden. Hieronder tonen we u waarom over de hele wereld duizenden andere mensen zoals u vonden dat een zelfbedieningswasserette de beste mogelijkheden op zakelijk vlak bood:

 

Hoog slaagpercentage

Dankzij de voordelen van een zelfbedieningswassalon (minimale personeelsvereisten, een trouw klantenbestand en de blijvende behoefte aan de dienst) profiteren investeerders van een zeer concurrentieel rendement.

 

Constante vraag

In tegenstelling tot de meeste investeringen hangen wassalons niet rechtstreeks samen met het economische klimaat. In veel gevallen neemt de vraag net toe tijdens een recessie, doordat consumenten op zoek gaan naar een gemakkelijke, voordelige manier om hun was te doen.

 

Bijzonder flexibiliteit

Als u een zaak opstart, moet u meestal uw privéleven hierop afstemmen. Met een Speed Queen wassalon schikt uw zaak zich net naar uw privéleven. U kunt een groot of kleiner wassalon opstarten, voltijds of deeltijds. U kiest zelf wat het beste aansluit bij uw doelen en levensstijl.

 

Contante betalingen

Klanten betalen vooraf voor uw diensten. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over achterstallige betalingen, ongedekte cheques of klanten die niet betalen. Uw boekhouding wordt hierdoor een pak eenvoudiger en uw winsten veel stabieler.

Wanneer de opening van uw zelfbedienings- of full service wassalon dichterbij komt, is het tijd om uw zaak te promoten. Als u voor het Speed Queen Store programma kiest, wordt reclame maken een fluitje van een cent. We bieden namelijk een ruim gamma professioneel materiaal aan, zoals:

–        Openingskits voor uw wassalon;

–        Binnensignalisatie;

–        Ondersteuning van uw website;

–        Sjablonen voor advertenties  in kranten en tijdschriften;

–        Sjablonen voor direct  mailings/flyers.

 

Ons programma voor buitensignalisatie bestaat uit moderne, gemakkelijk herkenbare borden die uw Speed Queen wassalon promoten.

Uw wassalon profiteert op elk moment van de expertise van het meest ervaren, betrouwbare en deskundige wassalonmerk – van ontwerp tot voltooiing. Ons wereldwijde team van wassalonexperts biedt ter plekke begeleiding, trainingen en inzichten in alle aspecten van uw zaak.

Het merk Speed Queen heeft al groot succes geoogst in de Verenigde Staten en op tal van andere plaatsen in de wereld. U ziet dus meteen waarom de lancering van dit concept op uw markt een rendabele investering inhoudt die het overwegen zeker waard is.

 

Informatie aanvragen

U kunt via bijgaand online aanvraagformulier meer informatie aanvragen over Speed Queen Concept Stores. Geeft u daarbij duidelijk aan om welke stad/regio het gaat waar u eventueel wilt openen. U ontvangt vervolgens van ons de franchise brochure met uitleg. Dhr. Ron Castelijns van de FranchiseFormules Adviestak neemt contact met u op om de franchise mogelijkheden in uw regio te bespreken.
Actief sinds:
Contractduur:
Vereiste ervaring:

Er is geen ervaring nodig. Het is namelijk een volledig automatische wassalon.

Type samenwerking: Onbekend
Aantal medewerkers: FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:
Entreegeld: 0,00
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: 75.000,00
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: 0,00
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: 7.500,00
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Daadwerkelijk lid
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Landelijk  
Eigen vestigingen:
Franchise vestigingen:
Totaal vestigingen: 0
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A1   A2   B  
Oppervlakte BVO: 50 - 150  

Interesse in Speed Queen Concept Stores? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Wassalons