Franchiseformule: Safety-atwork

Diensten - Overige dienstverlening

Informatie aanvragen

Specialist in bedrijfskleding

Safety-atwork franchise is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Het programma dat aan klanten wordt aangeboden, omvat een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Naast het uitgebreide productenassortiment biedt Safety-atwork haar klanten aanvullende diensten, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie.

Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele programma van de formule is in een overzichtelijke en professionele catalogus weergegeven.

De formule is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Kalkman is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. Kalkman is een belangrijke toeleverancier voor diverse sectoren, waaronder bouw, industrie, scheepvaart, transport en installatiebedrijven.

Over Safety-atwork

De formule is er niet alleen voor de verkoop van producten aan klanten maar de formule levert ook diensten waardoor de klant minder zorgen heeft en veel gemak ervaart. Safety-atwork regelt onder andere een passervice op locatie, het verpakken van de bestelde kleding (desgewenst per medewerker), het voorzien van een bedrijfslogo op de kleding en de formule kan een kleding beheerprogamma leveren.

Franchise samenwerkingsafety1

Safety-atwork is een franchiseformule die uit gaat van een betrokken marktbewerking door regionale ondernemers in combinatie met een efficiënte ondersteuning en distributie vanuit Safety-atwork franchise Nederland. Safety-atwork Nederland heeft als franchisegever een uitgebreid dienstenpakket voor haar franchisenemers ontwikkeld. Samen gaan we voor krachtenbundeling, het benutten van voordelen en het behalen van succes.

Het dienstenpakket van de formule aan de franchisenemers bestaat uit onder andere training & opleiding, marketing, callcenter, orderverwerking, logistiek en administratie. De samenwerking binnen de formule zorgt ervoor dat de ondernemers veel tijd kunnen besteden aan de advisering van hun klanten. Zo weet de klant zich verzekerd van het juiste product en de juiste dienstverlening.

logo Safety-atworkAangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 2013
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 1fte FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Bij de start krijgt de franchisenemer een praktijkgericht opleidingstraject.

Entreegeld: € 7.500
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: Circa € 15.000 tot € 20.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen:
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: Wordt in nader overleg vrijgegeven.
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

5%

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 3
Totaal vestigingen: 4
Type vastgoed: Vanuit huis
Type locatie: Anders  
Oppervlakte BVO: De franchisenemer bezoekt met een bedrijfsauto de (potentiële) klant.  

Interesse in Safety-atwork? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Diensten
  • Overige dienstverlening

Gratis informatie aanvragenInteresse in Safety-atwork? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule