Franchiseformule: Quetzal de Chocoladebar

Food - Koffie - Thee en Chocolade

Informatie aanvragen

Quetzal zoekt franchisenemers

Quetzal is een relatief nieuwe franchiseformule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. Deze Belgische chocoladebar is gespecialiseerd in chocolade-gerelateerde producten. Momenteel heeft de formule 7 vestigingen, waarvan 2 in België, 2 in Duitsland en 3 in Nederland.

quetzal-quote-klein2

Over Quetzal de Chocoladebar

Een Quetzal de Chocoladebar is een nieuw concept in Nederland. het interieur is aangepast op het assortiment, met rustgevende muziek.

De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de formule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De formule is in België al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van deze vestigingen wil de formule uitbreiden naar Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd.

Het assortiment bestaat voornamelijk uit drankjes en zoete hapjes. Het merendeel bevat uiteraard chocolade, maar er wordt ook koffie en thee geschonken en er worden fruithapjes en brownies geserveerd.

quetzal_producten_brownies

quetzal_producten_ijscoupesquetzal_producten_koffie_theequetzal_producten_sweets

Chocolade in pure vorm

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies, wafels en andere lekkernijen. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. De chocolade en de aanverwante producten worden op een ambachtelijke en duurzame manier gemaakt.

Totaalbeleving

In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchise formule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebars zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland.”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.

logo_Quetzal-01

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 2008
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 1-2 FTE (gemiddeld)
Inkoop:  
Training en opleiding:

Er wordt een opleiding aangeboden die uit drie modules bestaat: theorie, praktijk en klantenomgeving.

Entreegeld: € 12.500
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: € 65.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: € 20.000
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: Tussen € 200.000 - € 400.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

5% over de bruto omzet

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 7
Totaal vestigingen: 7
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A1  
Oppervlakte BVO: Vanaf 90 m²  

Interesse in Quetzal de Chocoladebar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Koffie - Thee en Chocolade

Gratis informatie aanvragenInteresse in Quetzal de Chocoladebar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule