Franchiseformule: Quetzal de Chocoladebar

Food - Koffie - Thee en Chocolade

Informatie aanvragen

Quetzal de Chocoladebar zoekt franchisenemers

Quetzal is chocolade in de horeca. Hoge marge en een relatief lage investering maken franchisen bij Quetzal zeer interessant. Quetzal franchise is een formule die zijn oorsprong vindt in Gent, België sinds 2001. Momenteel heeft de formule 6 vestigingen, waarvan 2 in België, 2 in Duitsland en 2 in Nederland.

 

Over Quetzal de Chocoladebar

Een Quetzal chocoladebar is een dag horeca concept waarin gewerkt wordt met enkel verse producten. Alles bereid met vloeibare chocolade in de smaak van de klanten. De chocolade die gebruikt wordt voor de verscheidene producten vindt zijn oorsprong in Ghana, Ecuador en Guatemala. Deze herkomst vindt u terug in de uitstraling van de franchiseformule. Kwaliteit staat bij Quetzal hoog in het vaandel. De formule is in België al succesvol met twee goedlopende vestigingen in Antwerpen en Leuven. Omdat veel Nederlandse klanten enthousiast waren tijdens hun bezoek aan één van deze vestigingen wil de formule uitbreiden naar Nederland. De kwaliteit van Belgische chocoladeproducten wordt in Nederland geroemd. In Nederland zijn op dit  moment ook twee goedlopende vestigingen waar klanten verast worden door de complete chocoladebeleving.

Het assortiment bestaat uit 100 verschillende chocolade melken, koffie, thee, latte, smoothies, softdrinks, milkshakes en ijscoupes. Ook lunchproducten en een high choc behoren tot het assortiment. Alles bereid volgens eigen recept. De Quetzal Brownie wordt ruim geroemd.

Chocolade in pure vorm

Chocolade is Hot. Naast het uitgebreide bar assortiment chocoladeproducten hebben we bij Quetzal ook een uitgebreid assortiment Bonbons en een grote verscheidenheid aan chocolade producten zodat de klant altijd een leuk presentje kan meenemen. Alles wordt ambachtelijk bereid met bijpassende hoge marges zodat een rendabele winkel haalbaar is. Chocolade heeft een grote aantrekkingskracht op consumenten en zorgt voor een feel good beleving. Onderscheidend zijn in het grote aanbod van horecazaken in de gemiddelde stadscentra is niet eenvoudig, een chocoladebar daarentegen onderscheid zich snel. Groot voordeel van het starten van je eigen Quetzal vestiging is een relatief lage start investering en vanaf de start een hoge marge om snel rendabel te kunnen zijn.

Totaalbeleving Quetzal

In de trendy bars die zijn ingericht door Quetzal staat alles in het teken van chocolade in zijn puurste vorm. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard. De slimme formule combineert geuren, smaken, kleuren en klanken die perfect op elkaar zijn afgestemd. De Quetzal de Chocoladebar is een absolute totaalbeleving. “De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Dit geheel is aangepast aan de Nederlandse markt en de reacties van klanten laten ons weten dat we een verrijking zijn  voor het huidige aanbod horeca zaken in Nederland. Klanten geven ons zeer hoge beoordelingen en vragen wanneer er vestigingen open gaan in andere steden in Nederland, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.
Actief sinds: NL sinds 2016, BE sinds 2007
Contractduur: 5 Jaar
Vereiste ervaring:

Horeca is een pre, sociale hyigiene is verplicht.

Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: Ondernemer met 2-4 flexibel FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Opleiding in eigen huis in vestigingen in nederland en belgie, opgeleid tot chocolade barista.

Entreegeld: 12.500,-
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: 60.000 - 80.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: Vanaf 10K mogelijk
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: 150.000 in eerste 3 jaar oplopen naar 300.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Nee
Franchise keurmerk: Nee
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 1
Franchise vestigingen: 6
Totaal vestigingen: 7
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A1   A2   B  
Oppervlakte BVO: 90-120  

Interesse in Quetzal de Chocoladebar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Koffie - Thee en Chocolade

Gratis informatie aanvragen

Quetzal de Chocoladebar zoekt franchisenemers

Interesse in Quetzal de Chocoladebar? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Gerelateerd nieuws

Deel deze franchiseformule