Franchiseformule: Papa John’s

Food - Fast Food

Informatie aanvragen

Internationale franchiseformule Papa John’s is sinds 2016 actief in Nederland. Internationaal heeft de formule meer dan 4.700 vestigingen. Momenteel zijn er in Nederland al binnen een jaar 4 vestigingen geopend in Amsterdam, en het doel is om in 2017 meer dan 10 nieuwe vestigingen te openen. Daarom is Papa John’s op zoek naar franchisenemers. Heeft u interesse om in uw woonplaats een Papa John’s te openen en ondernemer te worden bij deze mooie formule? Vraag dan direct informatie aan.

Waar is de Papa John’s franchise naar op zoek?

Op dit moment is Papa John’s Nederland op zoek naar ondernemende mensen die vooral goed zijn met mensen. U hoeft geen horeca of retail ervaring te hebben, maar wel uitstekende sociale vaardigheden. Momenteel heeft de formule vooral interesse op high-traffic locaties in grotere binnensteden. Plan is om van daaruit verder uit te breiden door heel Nederland, met een doel van honderd vestigingen in een periode van vijf tot zeven jaar.

Verder moet u een mentaliteit van ‘aanpakken’ hebben en wordt er verwacht dat u nagenoeg altijd aanwezig bent bij uw vestiging. Een typische Papa John’s franchisenemer weet precies wie zijn klanten en personeel zijn.

Wat biedt de Papa John’s franchise?

De franchise formule biedt u een kans om als ondernemer in te stappen bij een wereldwijd succesvolle formule met een aantrekkelijk model. U bent onderdeel van een snel groeiende formule en u krijgt genoeg inspraak in de leiding van de formule. Voor de jaarlijkse fee’s die u betaalt krijgt u trainingen, ondersteuning op marketing, administratie, advies en sturing. Tevens wordt er gebruik gemaakt van de beste apparatuur en ingrediënten.

BIBP

BIBP is de afkorting voor “Better ingredients, better pizza” en is het motto van de formule. Er wordt enkel gewerkt met de meest verse en beste ingrediënten, welke de meest lekkere pizza’s maken. Dit is wat de formule onderscheidt van de andere aanbieders in de markt. Zo worden dagelijks californische tomaten binnen zes uur na het oogsten ingeblikt en wereldwijd vervoerd naar alle vestigingen van Papa John’s.

logo-papa-johnsAangesloten bij De Nationale Franchisegids
Actief sinds: 2016 in Nederland
Contractduur:
Vereiste ervaring:
Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 15 FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Uitgebreide training

Entreegeld: € 25.000
Omschrijving:
Gemiddelde totale investering: € 220.000 - € 240.000
Omschrijving:
Benodigd eigen vermogen: € 50.000
Omschrijving:
Gemiddelde omzet per vestiging: € 545.000
Omschrijving:
Fee Omschrijving
Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 4
Franchise vestigingen: 1
Totaal vestigingen: 5
Type vastgoed: Winkel
Type locatie: A1   A2  
Oppervlakte BVO: Vanaf 75m²  

Interesse in Papa John’s? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Food
  • Fast Food

Gratis informatie aanvragenInteresse in Papa John’s? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule